Vælg en side

Tine K Skau

Blokfløjtist, multiinstrumentalist, performer og komponist. Hun er kunstnerisk leder og performer i det musikdramatiske ensemble TRIOfabula (siden 2001), og har indtil videre skrevet 17 værker til ensemblet. Skau er uddannet blokfløjtist fra DFM og Sweelinck/Amsterdam (1990) og har et stort og usædvanligt alsidigt repertoire. Således har hun, udover forestillingerne med TRIOfabula en omfattende koncertaktivitet med blokfløjtekvartetten Flauti Con Amore, middelalderensemblet MARIÆ MATRONAE, orgelduoen Green Pipes m. Carl-Aage Eliasson samt trioen SKAU, PRÆST & HALLBERG med klarinettist Anja Præst og harmonikaspiller Maren Hallberg. Interessen for den allertidligste musik dyrker Skau i duoen Skramle & Blæsekonen (www.skramleogblaesekonen.dk), der bl.a. har specialiseret sig i vikinge- og middelaldermusik med instrumenter fra perioderne.
Derudover er Tine en hyppigt brugt solist i mange kirkelige sammenhænge og en utrætteligt nysgerrig udforsker af fløjtetyper fra hele den vide verden.

www.tinekskau.dk

 

Kai Stensgaard

Jeg er marimbasolist, slagtøjsspiller og komponist. Har udviklet en speciel 6-kølleteknik, hvor jeg spiller med hele seks køller på marimbaen i stedet for de traditionelle fire. Er desuden medopfinder af aluphonen, et nyt dansk musikinstrument.

Igennem de seneste 20 år  har marimbaen bragt mig til Europa, Japan, Taiwan, USA, Mexico, Argentina, Chile og Puerto Rico.

Jeg har modtaget musikpriser og udgivet 7 CD’er, 2 DVD´er, en lærebog i 6 kølle marimba teknik samt mange kompositioner for marimba, som nu spilles af marimbaspillere over hele verden.

www.kaistensgaard.com

Jesper Vinther Petersen

Jesper Vinther Petersen
Jesper er født i Vejle i 1973 og er nu bosat i Odense.
Uddannet folkemusiker fra Det Fynske Musikkonservatorium 2002.
Musiker, komponist, producer og underviser.

Har været med på den professionelle folkemusikscene siden starten af 1990’erne.

Spiller bl. a. med Phønix, Jydsk på Næsen, Heebøll & Vinther Duo. OstinatExpressen og Folkens

Har med disse bands spillet på utallige festivaler og spillesteder i Danmark, Norden, Europa, Asien og Nordamerika.

Har siden 1997 komponeret og arrangeret musik til sine bands

Medvirkede i 2004, som musiker, skuespiller, komponist og arrangør ved Teater 2 Tusinds opsætning af børneteaterforestillingen ”Drengen som ville være menneske”.

Benyttes ofte som musikunderviser indenfor for bl.a. Folkeskolens Musiklærerforening og DGI.

Har fra 2003-2009 været tilknyttet Brenderup Højskole, som underviser på skolens folkemusiklinje og har været underviser og koordinator på Fora / 1748’s folkemusikafdeling siden 1998.

Var en af initiativtagerne til oprettelsen af Folkemusiklinjen ved Det Fynske Musikkonservatorium og modtog i 2004 (sammen med de andre initiativtagere) årets Folkemusikpris.

Har de senere år opbygget en sideløbende karriere som lydtekniker med eget studie og mobilt optageudstyr og har således optaget, mixet og produceret en række udgivelser bl.a. med De Fries & D. Beck, Norrøn, Maren Halberg, Folkemusiksammenslutningen, Anja Præst, Baltinget, Phønix, Jydsk på Næsen og Impuls Trio.